Elemente de prezentare a pietei serviciilor de telefonie mobila

Trimisa la data: 2010-02-17
Materia: Comunicare
Pagini: 152
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Bogdan_G
Lucrare de licenta despre Elemente de prezentare a pietei serviciilor de telefonie mobila
Telefonia mobila s-a dezvoltat in Europa Occidentala, in Statele Unite ale Americii si, in general, in majoritatea tarilor dezvoltate ale lumii cu mult inainte de a patrunde pe piata romaneasca. Cand oprimul operator din Romania lansa primul serviciu pe piata autohtona, numeroase tari din Europa Centrala si de Est erau deja integrate in marea piata mondiala a serviciilor de telefonie mobila, cunoscand ritmuri impresionante de crestere (de exemplu: Cehia, Polonia, Slovacia, Ungaria).

Piata operatorilor de servicii de telefonie mobila nu face nici ea exceptie. Din contra este considerata a fi, alaturi de piata IT, drept una dintre cele mai dinamice.In Romania, aceasta piata s-a dezvoltat relativ tarziu, atat datorita regimului si politicii practicate pana in 1989, dar si datorita mentalitatii oamenilor. Piata de telefonie mobila din Romania se afla intr-un proces de expansiune, fiind in prezent cea mai profitabila afacere din peisajul economiei romanesti.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Elemente de prezentare a pietei serviciilor de telefonie mobila

Cuprins

Introducere...........3

Capitolul I Prezentarea pietei serviciilor de telefonie mobila........6

Capitolul II Prezentarea firmei ORANGE Romania S.A............27

Capitolul III Imaginea organizatiei...........47

Capitolul IV Proiectarea unei cercetari directe..........100

Capitolul V Propuneri...........144

Concluzii...........147

Bibliografie..............149
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Elemente de prezentare a pietei serviciilor de telefonie mobila". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.