Elemente fundamentale ale analizei situatiei financiar patrimoniale al unei firme

Trimisa la data: 2010-07-31
Materia: Finante-Banci
Pagini: 126
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Emil_D
Lucrare de licenta despre Elemente fundamentale ale analizei situatiei financiar patrimoniale al unei firme
Organizarea generala a S.C. STIZO-TEL S.A. PLOIESTI este prezentata in anexa 1. (Organigramele sunt structurate pe niveluri de autoritate cu functiile de decizie separate pe activitati, relatii de subordonare si interfetele contractuale).

Directorul general raspunde de stabilirea si implementarea sistemului de asigurare a calitatii adoptat, aproba fisele posturilor pentru intreg personalul societatii, raspunde de intreaga activitate a societatii si de realizarea contractelor perfectate cu diversi clienti, realizeaza interfete cu clientii in vederea perfectarii de contracte si avizeaza documentele contractuale, aproba comenzile si contractele economice perfectate cu furnizorii de materiale/produse si prestatorii de servicii autorizati etc.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Elemente fundamentale ale analizei situatiei financiar patrimoniale al unei firme

Cuprins

Introducere.............3

Capitolul I Prezentarea firmei...........7

Capitolul II Analiza situatiei financiar patrimoniale.........16

Capitolul III Studiu de caz la SC Stizo - Tel SA..............61

Capitolul IV Concluzii si propuneri..........101

Anexe...........105

Bibliografie..........124


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Elemente fundamentale ale analizei situatiei financiar patrimoniale al unei firme". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.