Elemente generale privind o societate si piata acesteia

Trimisa la data: 2010-07-08 Materia: Economie Pagini: 68 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Claudia_P
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Elemente generale privind o societate si piata acesteia
Inainte de toate, pentru a putea desfasura o activitate eficienta orice firma trebuie sa-si organizeze activitatea. Organizarea activitatii firmei este deosebit de important a se efectua dupa principii stiintifice pentru ca ea atrage dupa sine un intreg arsenal de fenomene si procese specifice cu implicatii majore asupra rezultatului final.Functionarea presupune o structura organizatorica (manageriala) si o organigrama care se impun a fi respectate deoarece altfel se instaleaza anarhia si nu se pot realiza obiectivele propuse.

Structura organizatorica reprezinta impartirea pe compartimente a activitatii firmei la care se adauga responsabilitatile determinate de specificul domeniului. Organigrama firmei prezinta in mod schematic structura manageriala a firmei sau posturile si competentele acestora . Asadar organizarea unei societati este punctul de plecare in desfasurarea obiectului de activitate al firmei indiferent de forma de proprietate, capital social, domeniu de activitate.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Elemente generale privind o societate si piata acesteia

Cuprins

Capitolul I. Prezentarea societatii comerciale "Combinatul de oteluri speciale Targoviste" SA Si a pietei acesteia..........4
1.1.Scurt istoric al S.C. "COST" S.A............4
1.2. Organizarea si functionarea s.c. "c.o.s.t." S.A.............10
1.3 Oferta de marfuri a s.c. "Combinatul de oteluri speciale Targoviste" S.A...........18
1.4 Relatiile contractuale ale S.c. "Combinatul de oteluri speciale targoviste" s.a.............30
1.5 Distributia si costurile ei..........34

Capitolul II. Analiza economica a S.C. "Combinatul de oteluri speciale Targoviste" SA pe baza B.V.C. Si a bilantului contabil. Contul de rezultate..........38
2.1 Analiza bilantului contabil al societatii incheiat la 31 decembrie 1999.........38
Analiza bugetului de venituri si cheltuieli elaborat pentru anul 1999..........46
Prezentarea contului de profit si pierderi pe anul 1999...........59
Analiza diagnostic a societatii pe baza modelului S.W.O.T........65

Bibliografie...........68
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Elemente generale privind o societate si piata acesteia". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.