Elementele tehnice privind tragerilor in sportul de tir

Trimisa la data: 2010-08-23
Materia: Educatie Fizica
Pagini: 34
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: George_S
Lucrare de licenta despre Elementele tehnice privind tragerilor in sportul de tir
Tirul a pornit de cand omul isi cauta hrana ajungand astazi la tirul sportiv de inalta performanta. La originea armelor, care se folosesc astazi, stau cele realizate imediat dupa ce s-a descoperit praful de pusca. De la armele rudimentare s-a ajuns la cele mai perfectibile, aportul militar jucand aici un rol important. In prezent, datorita modificarilor de regulament, armele din tirul sportiv difera mult fata de cele militare, ceea ce a dus la schimbari de ordin calitativ la munitie si echipament.

Incepand de la actiunile "de dare la semn" pana la tirul sportiv actual, tirul a parcurs un drum lung ceea ce l-a facut sa ajunga astazi un sport deosebit de interesant, un sport olimpic si mondial desfasurat in multe tari din intreaga lume. Tragerea la tinta a figurat ca proba inca de la prima editie a Jocurilor Olimpice si tirul s-a bucurat de privilegiul de a fi introdus la fiecare editie a Jocurilor Olimpice.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Elementele tehnice privind tragerilor in sportul de tir

Cuprins

Capitolul I Introducere ........3

Capitolul II Fundamentarea teoretica...........6

Capitolul III Declansarea - element tehnic important in tragere.....11

Capitolul IV Concluzii.........31

Bibliografie...........33
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Elementele tehnice privind tragerilor in sportul de tir". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.