Emitentii de valori mobiliare si sistemul lor de gestiune

Trimisa la data: 2010-11-11
Materia: Economie
Pagini: 80
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexandra_Ta
Lucrare de licenta despre Emitentii de valori mobiliare si sistemul lor de gestiune
Emitentul de valori mobiliare este cel care initiaza efectiv procesul prin depunerea pachetului de valori mobiliare la o unitate bancara care va lansa emisiunea de titluri de valoare. Investitorii interesati de emisiune si care dispun de disponibilitatile financiare necesare achizitionarii titlurilor de valoare vor depune o cerere la orice unitate a bancii, care va fi inregistrata in sistem ca subscriere.

Investitorul va deveni astfel un client al bancii. Fiecarei subscrieri ii va fi asociat un reprezentat ce se va ocupa de operatiunile legate de o subscriere si de contactul cu emitentii si investitorii. Atat emitentul cat si investitorul sunt utilizatori ai bancii. Prin cazul de utilizare "Plata catre investitor" se realizeaza plata dividendelor catre investitori in functie de numarul de titluri detinute, de valoarea titlurilor pe piata, tinandu-se seama in acelasi timp de comisioanele aferente bancii si de impozitele pentru sumele care se platesc.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Emitentii de valori mobiliare si sistemul lor de gestiune

Cuprins

Introducere...............3

Capitolul I. Domeniul financiar-bancar............5
1.1. Prezentare generala.............5
1.2. Piata de capital din Romania.............11
1.3. Sisteme de gestiune in domeniul bancar...........19
1.4. Prezentarea aplicatiei de gestiune a emitentilor de valori mobiliare...........21

Capitolul II. Analiza si proiectarea sistemului de gestiune........23
2.1. Modelul cazurilor de utilizare.............23
2.2. Modelul de analiza.............26
2.3. Proiectarea sistemului........54
2.4. Structura bazei de date.......64

Capitolul III. Implementarea sistemului de gestiune a emitentilor......65
3.1. Programarea activitatilor............65
3.2. Arhitectura hardware............68
3.3. Arhitectura software............73
3.4. Interfata cu utilizatorul.......77

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Emitentii de valori mobiliare si sistemul lor de gestiune". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.