Emitentii de valori mobiliare si sistemul lor de gestiune

Trimisa la data: 2010-11-11 Materia: Economie Pagini: 80 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Alexandra_Ta
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Emitentii de valori mobiliare si sistemul lor de gestiune
Emitentul de valori mobiliare este cel care initiaza efectiv procesul prin depunerea pachetului de valori mobiliare la o unitate bancara care va lansa emisiunea de titluri de valoare. Investitorii interesati de emisiune si care dispun de disponibilitatile financiare necesare achizitionarii titlurilor de valoare vor depune o cerere la orice unitate a bancii, care va fi inregistrata in sistem ca subscriere.

Investitorul va deveni astfel un client al bancii. Fiecarei subscrieri ii va fi asociat un reprezentat ce se va ocupa de operatiunile legate de o subscriere si de contactul cu emitentii si investitorii. Atat emitentul cat si investitorul sunt utilizatori ai bancii. Prin cazul de utilizare "Plata catre investitor" se realizeaza plata dividendelor catre investitori in functie de numarul de titluri detinute, de valoarea titlurilor pe piata, tinandu-se seama in acelasi timp de comisioanele aferente bancii si de impozitele pentru sumele care se platesc.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Emitentii de valori mobiliare si sistemul lor de gestiune

Cuprins

Introducere...............3

Capitolul I. Domeniul financiar-bancar............5
1.1. Prezentare generala.............5
1.2. Piata de capital din Romania.............11
1.3. Sisteme de gestiune in domeniul bancar...........19
1.4. Prezentarea aplicatiei de gestiune a emitentilor de valori mobiliare...........21

Capitolul II. Analiza si proiectarea sistemului de gestiune........23
2.1. Modelul cazurilor de utilizare.............23
2.2. Modelul de analiza.............26
2.3. Proiectarea sistemului........54
2.4. Structura bazei de date.......64

Capitolul III. Implementarea sistemului de gestiune a emitentilor......65
3.1. Programarea activitatilor............65
3.2. Arhitectura hardware............68
3.3. Arhitectura software............73
3.4. Interfata cu utilizatorul.......77
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Emitentii de valori mobiliare si sistemul lor de gestiune". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.