Eroarea media patratica a locului de intersectie a liniilor

Trimisa la data: 2010-03-12
Materia: Matematica
Pagini: 81
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ioana_T
Lucrare de licenta despre Eroarea media patratica a locului de intersectie a liniilor
Efectul interactiunii naturale intre obiecte, vietuitoare si mediul inconjurator se numeste eveniment. Daca aceste corelatii fac certa aparitia (realizarea) unui eveniment, atunci acesta se numeste eveniment sigur, iar in caz contrar eveniment imposibil.Posibilitatea de realizare (aparitie) a unui eveniment se numeste probabilitate. In contextul paragrafului precedent, posibilitatii de aparitie a unui eveniment i se asociaza o marime (valoare numerica) avand valori cuprinse intre 0 si 1, denumita probabilitate si definita mai sus.

Astfel, aparitia unui eveniment sigur are probabilitate maxima, 1. La extrema cealalta, probabilitate 0 (zero) au evenimentele imposibile.
Uzual insa, se intalnesc evenimente cu sansa incerta de realizare, si ca urmare probabilitatea lor de aparitie este subunitara si diferita de valorile 0 si 1.Exemplele clasice din teoria probabilitatilor sunt cele de aruncare a unui zar, in cadrul carora aparitia uneia dintre fetele zarului constituie un eveniment. Nu se va considera acest gen de experiment in acest capitol, ci se vor folosi exemple din practica navigatiei. Masurarea unei serii de relevmente giro la un far, cu nava in stationare si intr-un interval scurt de timp (cateva minute) - pentru a pastra intacte conditiile de mediu - reprezinta o sursa de evenimente ca si aruncarea zarului.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Eroarea media patratica a locului de intersectie a liniilor

Cuprins


Introducere..............3

Partea I
Capitolul I Notiuni generale de probabilitati si statistica matematica...........4

Capitolul II Erori sistematice si erori accidentale.......8

Capitolul III Erori vectoriale si erori eliptice.........36

Capitolul IV Linii de pozitie...........41

Capitolul V Eroarea medie patratica a locului de intersectie......50

Partea II a Descrierea si utilizarea programului..........60

Schema logica a programului............66

Codul sursa al programului............67

Concluzii...........80

Bibliografie........81

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Eroarea media patratica a locului de intersectie a liniilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.