Evaluarea analizei privind circulatia si fluctuatia personalului

Trimisa la data: 2009-08-23
Materia: Resurse Umane
Pagini: 45
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Mihai_Da
Lucrare de licenta despre Evaluarea analizei privind circulatia si fluctuatia personalului
Obiectul de activitate actual al societatii este cel inscris in statutul initial, nefiind inregistrate, ulterior constituirii,cereri de inscriere de mentiuni privind modificarea sau completarea acestuia. Cereri de inscriere de mentiuni au fost inregistrate, insa, pentru modificarea sediului social si pentru cresterea capitalului social prin cresterea valorii nominale a partilor sociale.Societatea este organizata ca societate cu raspundere limitata si este inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Camera de Comert si Industrie Bucuresti sub numarul J 40/4473/1995.

Registrele societatii sunt cele cerute de lege si evidentele sunt tinute in bune conditiuni, inregistrarile fiind facute cu regularitate si in conformitate cu normele metodologice in vigoare.Relatiile comerciale cu furnizorii de marfuri si materii prime nu au la baza contracte ferme incheiate cu acestia, activitatea de aprovizionare efectuandu-se in cea mai mare parte din complexele en-gros si de la furnizorii care practica cele mai mici preturi. Nu de putine ori aprovizionarea se face de la producatorii persoane fizice, pe baza de borderou de achizitii.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Evaluarea analizei privind circulatia si fluctuatia personalului

Lucrare de licenta despre Evaluarea analizei privind circulatia si fluctuatia personalului
Cuprins

Aspecte generale ale intocmirii............................3

Capitolul I. Prezentare generala a societatii generala a societatii comerciale..........................................9

Capitolul II. Diagnostic juridic............................14

Capitolul III. Diagnosticul tehnic.............................17

Capitolul IV. Diagnosticul resurselor umane.........................20

Capitolul V. Diagnosticul comercial..........................24

Capitolul VI. Diagnostic financiar.............................30

Capitolul VII. Diagnsoticul rentabilitatii........................36

Capitolul VIII. Evaluarea societatii comerciale "Maur S.R.l."..........41

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Evaluarea analizei privind circulatia si fluctuatia personalului". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.