Evaluarea financiara a unei firme din domeniul seviciilor

Trimisa la data: 2010-08-12
Materia: Economie
Pagini: 84
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: diana_tandaru
Lucrare de licenta despre Evaluarea financiara a unei firme din domeniul seviciilor
Valoarea consta in mod echivoc intr-o relatie existenta intre subiect si obiect. Acest raport se naste dintr-un interes care poate fi de natura materiala sau ideala.Daca pe de o parte exista anumite obiecte - de exemplu operele de arta, pe care noi le apreciem prin ele insele si, in consecinta, au o valoare intrinseca - sunt altele care pentru noi nu au nici o valoare. Obiectele de acest gen nu poseda decat o "valoare de eficienta".

Valoarea economica intra pe deplin in aceasta ultima categorie. Noi apreciem si nu ne plac bunurile prin ele insele, ci numai prin cauza avantajelor pe care le putem trage pentru bunastarea noastra. In acest sens valoarea, in semnificatia subiectiva a termenului, consta in rolul practic pe care un bun il poate avea in cadrul sistemului de nevoi proprii a unui subiect dat, a carui bunastare este conditionata de posesia sau utilizarea acelui bun; valoarea in sens obiectiv consta, in schimb, in aptitudinea recunoscuta unui bun de a realiza un rezultat pozitiv oarecare, formulat din exterior.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Evaluarea financiara a unei firme din domeniul seviciilor

Lucrare de licenta despre Evaluarea financiara a unei firme din domeniul seviciilor
Cuprins

Capitolul I Consideratii teoretice privind disciplina evaluarii firmelor.................2

Capitolul II Tehnici si metode de evaluare a firmelor.........17

Capitolul III Studiu de evaluare a firmei realizat la SC Danubis Proiect SA Galati................42

Capitolul IV Consideratii finale..........80

Bibliografie...........84
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Evaluarea financiara a unei firme din domeniul seviciilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.