Evaluarea posibilitatilor de crestere a vanzarilor

Trimisa la data: 2010-04-29
Materia: Economie
Pagini: 91
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Carmen_P
Lucrare de licenta despre Evaluarea posibilitatilor de crestere a vanzarilor
Instrumentele de promovare a vanzarilor difera in ceea ce priveste obiectivele utilizarii lor. De exemplu, o mostra gratuita il stimuleaza pe consumator sa incerce produsul, un serviciu gratuit de asistenta manageriala consolideaza relatiile pe termen lung cu un detailist Comerciantii apeleaza la promovarea vanzarilor cu scopul de a atrage noi consumatori care sa tncerce produsele, de a-i rasplati pe clientii fideli si de a creste rata reachizitiei pentru utilizatorii ocazionali.

Consumatorii care incearca pentru prima oara un produs se pot unparti in trei tipuri: consumatori care folosesc produse dintr-o anumita categoric, utilizatori fideli ai altei marci si utilizatori care schimba frecvent marcile. Promovarea vanzarilor ii vizeaza de obicei pe ultimii, nonutilizatorii si utilizatorii altor marci neobservand sau netinand seama intotdeauna de actiunile promotionale. Utilizatorii infideli, ii putem numi asa, sunt atrasi in principal de preturile mici sau de valoarea produselor.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Evaluarea posibilitatilor de crestere a vanzarilor

Cuprins

Capitolul I Posibilitati de crestere a vanzarilor, promovarea vanzarilor.........3
1.1. Cauzele cresterii importantei acordate promovarii vanzarilor.....4
1.2. Instrumente ale promovarii de afaceri..............7
1.3. Elaborarea programului de promovare a vanzarilor........9

Capitolul II Prezentarea societatii..........11
2.1. Obiectul de activitate.........12
2.2. Organizarea societatii.........16
2.3. Mediul concurential............17
2.4. Analiza activitatii la SC Rentrop& Straton SA pe perioada 1999-2003..............22

Capitolul III Diagnosticul privind vanzarile la firma Rentrop&Straton............38
3.1. Diagnosticul vanzarilor..........38
3.2 Organizarea compartimentului de vanzari..........60
3.3. Diagnosticul activitatii de marketing...........67
3.4. Concluzii generale ale diagnosticlui activitatii de vanzarii....77

Capitolul IV Masuri...........83
4.1 Masuri de crestere a vanzarilor.......83

Bibliografie...........93

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Evaluarea posibilitatilor de crestere a vanzarilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.