Evaluarea proiectelor de investitii - aspecte generale

Trimisa la data: 2010-08-10
Materia: Contabilitate
Pagini: 57
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Bianca_P
Lucrare de licenta despre Evaluarea proiectelor de investitii - aspecte generale
In viata economica activitatea de investitii ocupa un loc central, atat in sfera productiei de bunuri si servicii, cat si in sfera consumului, fiind factorul care influenteaza simultan cererea si oferta.
Cererea pentru produsele unei intreprinderi si rentabilitatea constituie doi factori motivationali ai investitiilor . Trebuie precizat ca rolul esential revine cererii, tocmai pentru a satisface aceasta cerere intreprinderile trebuie sa-si dimensioneze capacitatea de productie.
In plan social, investitiile joaca rolul de regulator/compensatorinocuparea fortei de munca, in imbunatatirea calitatii vietii.

In procesul reproductiei investitiile indeplinesc rolul de parghie a cresterii economice, dezvoltate a procesului tehnico-stiintific.
In conditiile economiei de piata, fiecare are drept scop sa obtina un cat mai mare profit, la un anumit nivel al resurselor si de aceea, elaborarea unei strategii investitionale presupune multa abilitate din partea celui ce o elaboreaza, deoarece investitiile presupun anumite riscuri.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Evaluarea proiectelor de investitii - aspecte generale

Lucrare de licenta despre Evaluarea proiectelor de investitii - aspecte generale
Cuprins

Introducere.................1

Capitolul I Proiectele de investitii..................2

Capitolul II Metode de evaluare a proiectelor de investitii in mediul cert................7

Capitolul III Studiul de caz: S.C. SAE NORTH TRADE SRL.............20

Bibliografie.....................57

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Evaluarea proiectelor de investitii - aspecte generale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.