Evaluarea resurselor umane

Trimisa la data: 2012-09-19
Materia: Management
Pagini: 38
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: miruna1981
Lucrare de licenta despre Evaluarea resurselor umane
In organizarea structurala a firmelor exista o multitudine de structuri, toate fiind mai mult sau mai putin varinte a unor trei tipuri: ierarhica, functionala si ierarhic-funtionala. In cadrul societatii S.C'TROPICAL" SR;., sucursala Cluj-Napoca exista o structura ierarhica -liniara. Aceasta se caracterizeaza printr-un sistem de delegari de autoritate, conducatorii de la centrul intreprinderii pot sa dea dispozitii pe linie ierarhica unor conducatori ai unor compartimente functionale.

Ca atare la orice nivel ierarhic un subordonat nu primeste dispozitii decat de la singurul conducator , in fata caruia raspunde pentru actiunea sa.Intrucat acest tip de structura este simplu de inteles, el este usor de aplicat in procesul conducerii. Intotdeauna in varful unei astfel de piramide se afla conducatorul colectiv si individual, care exercita conducerea operativa, iar la baza se gasesc

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Evaluarea resurselor umane

Cuprins

Argument...................3
Prezentarea unei firmei............5

Capitolul I Structuri de organizare a managementului resurselor umane..............9
1.1. Personalul intreprinderii..............9
1.2. Structura personalului intreprinderii...........15

Capitolul II Evaluarea resurselor umane.............20
2.1. Evaluarea posturilor...............20
2.2.Metode de evaluare a posturilor..............22
2.3.Metoda punctelor..............23
2.4.Selectarea scalei de evaluare..............23
2.5.Selectarea posturilor cheie..............24

Capitolul III Formarea resurselor umane...........25
3.1.Profesionalizarea si reevaluarea performantelor..........25
3.2.Avantajele utilizarii standardelor ocupationale..........29
3.3.Promovarea salariatilor............29

Capitolul IV Salarizarea..............31

Capitolul V Contabilitatea salariilor...........33
5.1. Documente privind evidemnta salariilor............35

Anexe..............36

Bibliografie...............38

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Evaluarea resurselor umane". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.