Evaluarea resurselor umane si a performantelor

Trimisa la data: 2010-06-23
Materia: Resurse Umane
Pagini: 37
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Carmen_P
Lucrare de licenta despre Evaluarea resurselor umane si a performantelor
Managementul performantei reprezinta o modalitate de a obtine rezultate individuale si organizationale mult mai bune prin intelegerea si conducerea performantei intr-un cadru unitar si contextual al afacerilor in general sau al obiectivelor si standardelor stabilite in prealabil, in special.

Abordarea sau conceptia managementului performantei are la baza filozofia managementului prin obiective.Managementul performantei consta intr-o abordare sistematica a managementului resurselor umane in general si a evaluarii performantei in special, folosind obiectivele, performantele, aprecierile si feedback-ul ca mijloace de motivare a angajatilor pentru a intelege si a folosi la maximum potentialul lor creator.

Managementul performantei presupune, in primul rand, stabilirea unei intelegeri sau a unui acord asupra obiectivelor si nevoilor de dezvoltare, asupra performantelor si necesitatii evaluarii permanente a acestora, precum si asupra sprijinului acordat pentru consiliere.

Evaluarea performantei are un rol central si constituie un element important sau o componenta de baza a sistemului managementului performantei, cu atat mai mult cu cat mijlocul prin care obiectivele organizationale devin obiective individuale este, de obicei, evaluarea performantei. De asemenea, din perspectiva unei asemenea abordari, evaluarea performantei are un numar insemnat din caracteristicile sistemului de management al performantei.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Evaluarea resurselor umane si a performantelor

Lucrare de licenta despre Evaluarea resurselor umane si a performantelor
Cuprins

Introducere......................................2
Capitolul I Evaluarea resurselor umane
1.1Definitie.Notiuni generale....................2
1.2Etapele procesului de evaluare a performantelor.......................5
1.3Probleme potentiale si surse de erori ale procesului de evaluare......6
1.4Metode si tehnici de evaluare a performantelor........................8

Capitolul II Studiu de caz...........................................9

Concluzii..............................27

Bibliografie...........................28

Anexe..................................36

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Evaluarea resurselor umane si a performantelor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.