Evaluarea riscului de accidentare sau imbolnavire profesionala

Trimisa la data: 2010-09-13
Materia: Resurse Umane
Pagini: 38
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gabriela_S
Lucrare de licenta despre Evaluarea riscului de accidentare sau imbolnavire profesionala
Constituirea echipei de analiza si evaluare
Primul pas in aplicarea metodei il reprezinta constituirea echipei de analiza si evaluare. Aceasta va cuprinde specialisti in domeniul securitatii muncii (evaluatori autorizati) si tehnologi, buni cunoscatori ai proceselor de munca analizate.

Inainte de inceperea activitatii, membrii echipei trebuie sa cunoasca in detaliu metoda de evaluare, instrumentele utilizate si procedurile concrete de lucru. De asemenea, este necesara o minima documentare prealabila asupra locurilor de munca si proceselor tehnologice care urmeaza sa fie analizate si evaluate.Dupa constituirea echipei de analiza si evaluare, respectiv dupa insusirea metodei, se trece la parcurgerea etapelor propriu-zise.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Evaluarea riscului de accidentare sau imbolnavire profesionala

Cuprins


Descrierea metodei.........3
1. Scop si finalitate......3
2. Principiul metodei......3
3. Etapele metodei.........4
4. Instrumente de lucru utilizate.........4

Aplicarea metodei..........7
1. Procedura de lucru......7
2. Conditii de aplicare........11

Evaluarea nivelului de risc de accidentare sau imbolnavire profesionala la sectia Moara grau din cadrul SC Dobrogea Grup SA........28
Descrierea locului de munca...........28
Factori de risc identificati..........31

Anexe.............13

Interpretarea rezultatelor evaluarii.........37

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Evaluarea riscului de accidentare sau imbolnavire profesionala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.