Evaluarea si ingrijirea in cazul abcesului pulmonar

Trimisa la data: 2009-02-17
Materia: Medicina
Pagini: 56
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Stefana_S
Lucrare de licenta despre Evaluarea si ingrijirea in cazul abcesului pulmonar
Chiar daca indeletnicirea de a alinia suferinta are vechimea speciei umane si pentru cunoasterea medicinei unui popor este necesara intelegerea nasterii si evolutiei sale. Astfel, cunoasterea vietii indelungate continua sa atraga parte multi oameni impreuna contribuind ca toti sa ducem o viata mai sanatoasa. Asa cum spunea Schopenhauer ,, Sanatatea nu ete totul, dar fara sanatate nu este nimic " continuam spunand ca sanatatea este nu numai lipsa unei boli ci si bunastarea fizica, mentala si sociala precum si un mod de a functiona in cadrul mediului extern propriu, ea mentinandu-se si dezvoltandu-se prin interactiunea dintre genotip, si mediu extern global.

Medicina de azi este o stiinta a actiunii bio-psiho-sociale, ea nu se ocupa numai de boli si bolnavi ci in mod egal si de cei sanatosi urmarind sa faca totul pentru a preveni bolile, a dentifica si a limita factorii de risc a sanatatii.Proportia din ce in ce mai mare de persoane care se integreaza in spitale reflecta realitatea frecventei actuale sporite a imbolnavirilor si la aceste categorii de persoane se ridica cel putin doua probleme de o deosebita semnificatie:Incidenta crescuta a persoanelor in varsta in cadrul structurii generale a populatiei implica o atentie sporita ce trebuie sa se acorde acestei categorii de cetateni in ce priveste depistarea bolilor respiratorii.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Evaluarea si ingrijirea in cazul abcesului pulmonar

Lucrare de licenta despre Evaluarea si ingrijirea in cazul abcesului pulmonar
Cuprins

Capitolul I. Definitie.............................5

Capitolul II. Rolul nursei in evaluarea functiilor vitale masurarea si notarea T.A....................15

Capitolul III. Etapele procesului de nursing (enumerare si descriere.....................23

Concluzie.........................53

Bibliografie........................................56

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Evaluarea si ingrijirea in cazul abcesului pulmonar". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.