Evidenta cabinetelor de familie prin sistem informatic

Trimisa la data: 2009-08-08
Materia: Informatica
Pagini: 68
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Laurentiu_Av
Lucrare de licenta despre Evidenta cabinetelor de familie prin sistem informatic
Cabinetul medical prin reprezentantul legal-doctorul titular are obligatia organizarii activitatii de evidenta, completarea la zi a fisei de consultatie, a registre or medicale si raportare statistica catre casele de asigurari de sanatate si directiile de sanatate publica.
In baza art. 12 si a anexei nr. 1 la Legea nr.100/1998 privind asistenta de sanatate publica, Ministerul Sanatatii organizeaza si finanteaza programe nationale de sanatate publica. Acordarea medicamentelor gratuite de la bugetul de stat si , dupa caz, din bugetul Fondului special pentru sanatate se face in scopul realizarii unor obiective de sanatate publica in cadrul programelor nationale de sanatate.

Prescrierea medicamentelor in cadrul programelor nationale de sanatate se face de catre medicul de familie sau de catre medicul specialist astfel:
in cazul in care unitatea sanitara cu personalitate juridica organizeaza procurarea si acordarea medicamentelor pentru bolnavii in evidenta, prin farmacia proprie , prescrierea medicamentelor se face in carnetul de sanatate si in registrul de consultatii;prin consemnarea obligatorie in carnetul de sanate la purtator, de catre medic, respectiv farmacist , a datelor din prescriptia medicala , in cazul in care procurarea medicamentelor se face prin farmacii cu circuit deschis cu care unitatea sanitara are relatii contractuale.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Evidenta cabinetelor de familie prin sistem informatic

Lucrare de licenta despre Evidenta cabinetelor de familie prin sistem informatic
Cuprins

Capitolul I. Analiza sistemului informational existent..................................3
I.1 Prezentarea genrala a unitatii analizate........................3
I.2 Prezentare sistemului informatic existent. Analiza mediului extern si a relatiilor acestuia cu unitatea................................8
I.3 Studiul structurii organizatorice a intreprinderii...............10
I.4 Analiza functionala a activitatii studiate. Analiza documentelor sau a altor surse informationale..........................14
I.5 Activitatea studiata................................19

Capitolul II. Proiectarea generala a sistemului informatic.................................28
II.1 Definirea obiectivelor sistemului informatic propus.................................28
II.2 Proiectarea situatiilor de iesire.....................29

Capitolul III. Proiectarea de detaliu a sistemului informatic...........................53
III.1 Proiectarea structurii bazei de date........................53
III.2 Proiectarea prelucrarilor spcifice unitatilor functionale.....................57

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Evidenta cabinetelor de familie prin sistem informatic". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.