Evidenta cartilor intr-o biblioteca folosind o baza de date

Trimisa la data: 2010-05-09
Materia: Informatica
Pagini: 43
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Miruna_Gr
Lucrare de licenta despre Evidenta cartilor intr-o biblioteca folosind o baza de date
Analiza sistemului informatic se finalizeaza prin integrarea modelelor structural, dinamic si a celui functional.Modelul structural si cel dinamic sunt obtinute prin investigarea sistemului real, a proprietatilor intrinseci, statice si dinamice ale componentelor acestui sistem, proprietati care sunt independente de aplicatiile care opereaza asupra lor.Modelul functional este rezultatul analizei cerintelor informationale ale utilizatorilor, mai precis a tranzactiilor prin care pot fi satisfacute aceste cerinte.Perspectiva diferita din care este realizata analiza explica de ce rezultatele obtinute pot sa difere fiind necesara o coordonare, deci o integrare a lor.

In cadrul etapei de integrare a modelelor sistemului se stabileste in ce masura modelul structural si cel dinamic satisfac necesitatile diferitelor aplicatii, verificandu-se complitudinea (existenta elementelor informationale solicitate) si consistenta lor (in ce masura componentele modelelor sunt necesare si suficiente in raport cu procesele de prelucrare). Se verifica daca relatiile dintre componentele sistemului sunt stabilite in mod corespunzator, pentru a face posibila regasirea informatiilor din mai multe entitati. Se determina, de asemenea, daca legaturile dintre entitati asigura coerenta informatiilor, posibilitatea efectuarii de actualizari concomitente asupra datelor redundante.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Evidenta cartilor intr-o biblioteca folosind o baza de date

Lucrare de licenta despre Evidenta cartilor intr-o biblioteca folosind o baza de date
Cuprins

Capitolul I. Introducere........................................3
I.1 Sistem informatic.........................................3
I.2 Baze de date..........................................6
I.3 Prezentarea problemei......................................9

Capitolul II. Analiza sistemului informatic..........................10
II.1 Analiza structurala.....................................10
II.2 Analiza dinamica.......................................12
II.3 Analiza functionala..........................................13
II.4 Integrarea modelului sistemului informatic analizat..........................15

Capitolul III. Proiectarea structurarii bazei de date..................16
III.1 Alegerea sistemului de gestiune a bazei de date..................16
III.2 Proiectarea schemei conceptuale.............................17
III.3 Proiectarea schemei externe...............................19

Capitolul IV. Proiectarea si implementarea aplicatiei.................................20

Bibliografie.........................................43

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Evidenta cartilor intr-o biblioteca folosind o baza de date". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.