Evidenta conturilor de decontari cu bugetul public la societatile comerciale

Trimisa la data: 2010-03-09
Materia: Administratie Publica
Pagini: 82
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Bogdan_F
Lucrare de licenta despre Evidenta conturilor de decontari cu bugetul public la societatile comerciale
Anul 1954 inseamna inceputul productiei de mase plastice, prin realizarea unei linii pentru stratificarea PVC - ului compact pe suport textil, linie care s-a completat ulterior cu utilaje de finisare.
In cadrul sectorului de Mase Plastice s-a largit profilul de fabricatie, punandu-se in functie in anul 1961 prima linie de calandare a foliilor plastifiate.

Dezvoltarea capacitatii in acest domeniu s-a facut prin punerea in functiune in 1975 a celei de-a doua instalatii de calandare. In prezent capacitatea de productie instalata pentru folii PVC este de 4.700 t / an.
Cele mai importante investitii in domeniul maselor plastice au fost cele trei linii de stratificare PVC expandat, puse in functiune in 1966, 1970, 1973. Ulterior aceste linii au fost completate si modernizate continuu, cea mai importanta modernizare fiind cea a liniei II in anul 1977.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Evidenta conturilor de decontari cu bugetul public la societatile comerciale

Cuprins

Capitolul I. Prezentarea generala a societatii comerciale Guban SA.....3
1.1. Scurt istoric al SC Guban SA...........3
1.2. Modul de constituire.........6
1.3. Scopul si obiectivul de activitate al societatii......8

Capitolul II Sistemul fiscal-impozite si taxe........13
2.1.Impozite.......13
2.2.Taxe...........15

Capitolul III Contabilitatea impozitelor si taxelor directe......20
3.1. Contabilitatea impozitului pe veniturile din salarii........20
3.2. Contabilitatea impozitului pe profit.........27
3.3. Contabilitatea altor impozite si taxe directe.........36

Capitolul IV Contabilitatea impozitelor si taxelor indirecte.......57
4.1. Contabilitatea accizelor........57
4.2. Contabilitatea taxelor vamale........62
4.3. Contabilitatea taxei pe valoare adaugata.........66
4.4. Contabilitatea penalitatilor si majorarilor de impozite si taxe...........79

Bibliografie..............82

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Evidenta conturilor de decontari cu bugetul public la societatile comerciale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.