Evidenta operativa si contabila privind decontarea cu personalul

Trimisa la data: 2010-06-30
Materia: Contabilitate
Pagini: 46
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Rafael_P
Lucrare de licenta despre Evidenta operativa si contabila privind decontarea cu personalul
Adunarea generala a FEDERALCOOP este formata din reprezentanti alesi in adunarile generale ale tuturor cooperativelor de consum asociate pe baza normelor de reprezentare stabilite de consiliul de administratie al FEDERALCOOP. Adunarile generale sunt ordinare si extraordinare.
Adunarea generala ordinara are urmatoarele atributii principale:
aproba programele trimestriale si anuale privind activitatea economico - financiara, bugetul de venituri si cheltuieli, bilantul contabil si contul de profit si pierdere.

Aproba programele trimestriale si anuale privind activitatea economico- financiara, bugetul de venituri si cheltuieli, bilantul contabil, si contul de profit si pierdere ale cooperativelor de consum asociate.
Aproba pe baza bilantului contabil anual si a raportului comisiei de cenzori modul de repartizarea profitului, inclusiv dividentele si alte drepturi si avantaje ce se acorda organizatiilor cooperatiste asociate, precum si modul de acoperire a eventualelor pierderi in conditiile legii si a normelor obligatorii elaborate de centrocop. Aproba si modifica statututl FEDERALCOOP cu respectarea legii si a statututlui cadru.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Evidenta operativa si contabila privind decontarea cu personalul

Cuprins

Argument................................................3

Capitolul I. Prezentarea societatii.................................5
1. Prezentarea societati..................................5
2. Obiectul de activitate ....................................6
3. Modificarea statutului, fuziunea, divizarea, dizolvarea si lichidarea FEDERALCOOP.......................................8
4. Conducerea FEDERALCOOP..............................10
5. Organigrama si structura organizatorica.......................12

Capitolul II. Evidenta operativa si contabila privind decontarile cu personalul..................................................14

Capitolul III. Prezentarea documentelor prvind decontarile cu personalul..........................................19

Capitolul IV. Studiu de caz privind decontarile cu personalul..........................................38

Capitolul V. Concluzii.........................................42

Bibliografie...............................................45

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Evidenta operativa si contabila privind decontarea cu personalul". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.