Evidenta vanzarilor de masini din cadrul unei societati

Trimisa la data: 2013-04-22
Materia: Informatica
Pagini: 101
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: ref20teme100
Lucrare de licenta despre Evidenta vanzarilor de masini din cadrul unei societati
Evolutia permanenta a tehnicii de calcul a permis dezvoltarea continua a modalitatilor de modelare a realitatii inconjuratoare. Astfel, daca in urma cu trei decenii se faceau primii pasi, timizi, de modelare a realitatii inconjuratoare folosind primele programe software ce permiteau inmagazinarea unor informatii diverse si neregulate, astazi se constata o concentrare de noi si noi tehnologii, care mai de care mai sofisticate, ce permit inmagazinarea unui volum din ce in ce mai mare de informatii referitoare la realitatile modelate de catre om.

Informatiile stocate in format electronic, neregulate si in cantitati mari si foarte mari au primit denumirea generica de 'baze de date'. Pe scurt o baza de date nu face altceva decat stocheaza in format electronic informatii calitative despre o anumita realitate inconjuratoare (o descriere a obiectelor si a atributelor ce caracterizeaza obiectele respective, precum si o descriere a legaturilor si a relatiilor dintre acestea), precum si informatii cantitative - exprimate prin valori concrete pentru obiectele si relatiile definite logic.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Evidenta vanzarilor de masini din cadrul unei societati

Cuprins

Capitolul I. Introducere..........3

Capitolul II. Analiza modelului real...........5
2.1. Prezentarea pe scurt a aplicatiei realizate........5

Capitolul III. Proiectarea bazei de date.........11
3.1. Arhitectura functionala a SGBD ACCESS.......11
3.2. Colectii de obiecte tip intr-o baza de date ACCESS.......13
3.2.1. Obiecte tip tabel..........13
3.2.2. Obiecte tip interogare........38
3.2.3. Obiecte tip formular..........55
3.2.4. Obiecte tip raport..........74
3.3. Alte facilitati ACCESS pentru dezvoltarea aplicatiilor.......85

Capitolul IV. Concluzii........100

Bibliografie...........101

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Evidenta vanzarilor de masini din cadrul unei societati". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.