Evidentierea contabilitatii relatiilor dezvoltate cu partenerii comerciali

Trimisa la data: 2010-07-28
Materia: Contabilitate
Pagini: 71
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Florentina_E
Lucrare de licenta despre Evidentierea contabilitatii relatiilor dezvoltate cu partenerii comerciali
Pe piata interna ponderea produselor vandute este cca.25% din totalul productiei fabricate. Piata de desfacere interna cuprinde intreaga tara, cale mai reprezentative zone, din punct de vedere al volumului valoric al vanzarilor, sunt: Timisoara, Iasi, Bucuresti, Craiova, Oradea, Satu Mare etc.In ultimii ani volumul vanzarilor a crescut continuu pe acesta piata, unul dintre motive fiind caltatea ridicata a produselor si faptul ca exista putine firme care sa produca haine pentru copii si nou nascuti.
In cadrul vanzarilor, atat la intern cat si la extern, cca.65% din vanzari o detine vanzarea articolelor pentru copii.

Piata externa detine cca. 75% din ponderea vanzarilor produselor. Si pe acesta piata volumul valoric a vanzarilor a crescut continuu in ultimii ani, in special datorita calitatii produselor. Un alt motiv ar fi faptul ca aceste produse au un cost de productie atractiv pentru comerciantii externi. Firma exporta produse in tari ca : Italia, Germania, Olanda, Franta, Belgia, cel mai mare volum valoric al vanzarilor fiind realizat in Germania si Olanda.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Evidentierea contabilitatii relatiilor dezvoltate cu partenerii comerciali

Lucrare de licenta despre Evidentierea contabilitatii relatiilor dezvoltate cu partenerii comerciali
Cuprins

Introducere.Prezentarea firmei S.C. 1IUNIE S.A............3

Capitolul I Cadrul general de organizare a contabilitatii in sistemul actual...............6

Capitolul II Contabilitatea datoriilor comerciale...........18

Capitolul III Contabilitatea angajarii si decontarii creantelor comerciale................33

Capitolul IV Analiza situatiei financiare la S.C. 1 IUNIE S.A..........44

Concluzii si propuneri....................58

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Evidentierea contabilitatii relatiilor dezvoltate cu partenerii comerciali". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.