Evolutia calitativa a ofertei in domeniul culinar

Trimisa la data: 2009-10-20
Materia: Economie
Pagini: 83
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Laura_Pa
Lucrare de licenta despre Evolutia calitativa a ofertei in domeniul culinar
Ofertele speciale reprezinta reduceri directe ale pretului de vanzare catre consumator si consta in comercializarea unui produs sau a unui serviciu la un pret inferior celui practicat in mod obisnuit. Aceste operatiuni au un caracter exceptional si se desfasoara pe o perioada de timp limitata. Reducerile de pret directe pot fi practicate fie la initiativa producatorului, fie la initiativa comerciantului.Cupoanele sau bonurile de reducere - aceasta metoda de reducere temporara a pretului consta in distribuirea unor cupoane prin intermediul carora consumatorii obtin dreptul de a cumpara un produs la un pret redus.

Reducerea se inscrie pe bon si se poate exprima fie procentual, fie in valoare absoluta. Aceasta tehnica prezinta doua avantaje: permite consumatorului sa sesizeze cu mai mare usurinta importanta economiei realizate si faciliteaza atragerea unor noi clienti.Fiind un instrument cu "priza" la public, distribuirea cupoanelor de reducere se preteaza mai ales in cazul bunurilor de larg consum.Ofertele de rambursare - acestea se refera la posibilitatea cumparatorului de a recupera o parte din suma reprezentand valoarea produsului sau chiar intreaga suma. Oferta de rambursare presupune expedierea uneia sau mai mulor probe care dovedesc cumpararea.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Evolutia calitativa a ofertei in domeniul culinar

Lucrare de licenta despre Evolutia calitativa a ofertei in domeniul culinar
Cuprins

Capitolul I. Introducere.......................4

Capitolul II. Aportul cateringului industrial si comercial la ridicarea performantelor calitative ale produselor alimentare....................7
Generalitati...............................7
Pncipalele grupe de alimente...........................9
Particularitati ale cateringului industrial si comercial.............14
Clasificarea produselor alimentare in general....................16
Clasificarea produselor de catering............................17
Grupele de alimente.............................19

Capitolul III. Tehnici de promovare........................36
3.1. Structura activitatii promotionale - reducerile temporare de pret..................................37
3.2. Tehnici care urmaresc atragerea tintei catre produs.Punerea in valore a produselor la locul vanzarii..................39
3.3. Modelul componentelor de acceptare a alimentelor.................41
3.4. Tehnoprezentarea produselor culinare............................42

Capitolul IV. Cresterea ofertei la S.C. LUSSAM S.R.L ca urmare a diversificarii gamei sortimentale...............................45
4.1. Scurt istoric al S.C. LUSSAM S.R.L.......................45
4.2. Organigrama S.C. LUSSAM S.R.L............................51
4.3. Evolutia indicatorilor economici la S.C. LUSSAM S.R.L pe perioada 1999 - 2001....................................54
4.4 Studiu privind calitatea si cantitatea ofertei la S.C. LUSSAM S.R.L.................................66

Capitolul V. Concluzii si propuneri.........................77

Bibliografie.....................................82

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Evolutia calitativa a ofertei in domeniul culinar". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.