Evolutia comportamentului gospodariilor populatiei

Trimisa la data: 2013-02-25
Materia: Economie
Pagini: 53
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: jianel
Lucrare de disertatie despre Evolutia comportamentului gospodariilor populatiei
Eforturile intreprinse de Romania pe calea pregatirii pentru aderarea la UE au permis in ultimii ani o evolutie economica pozitiva. In acest context Romania isi propune continuarea si adancirea reformelor incepute din perspectiva indeplinirii obiectivelor generale ale Strategiei Lisabona relansate: "mai multa crestere economica si mai multa ocupare". In elaborarea Programului National de Reforme s-au luat in considerare atat conditionalitatile interne cat si realitatile europene si mondiale in scopul prioritizarii masurilor nationale si utilizarii echilibrate a resurselor.

In ceea ce priveste cresterea economica Romania se afla in prezent in al saselea an de evolutii pozitive, ritmurile anuale de circa 5,7% incepand cu 2001 asigurand reducerea graduala a decalajelor fata de tarile Uniunii Europene. Ritmul de crestere a produsului intern brut, de 7,4% in semestrul I 2006, este cel mai ridicat dintre cele inregistrate pentru aceasta perioada in ultimii ani (6,6% in semestrul I 2004 si 4,9% in semestrul I 2005). Produsul intern brut pe locuitor a crescut de la 1.795 Euro in 2000 la 3.665 Euro in 2005.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Evolutia comportamentului gospodariilor populatiei

Cuprins

Introducere...............3

Capitolul I Evolutia economica a Romaniei pe termen scurt si mediu.....6

Capitolul II Dezechilibre si disfunctionalitati in perspectiva schimbarii................14

Capitolul III Evolutia economico-sociala a Romaniei in 2010.......18

Concluzii............48

Bibliografie...........51

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Evolutia comportamentului gospodariilor populatiei". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.