Evolutia impozitelor indirecte si influenta lor asupra resurselor financiare publice

Trimisa la data: 2010-07-14
Materia: Economie
Pagini: 60
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ana_I
Lucrare de licenta despre Evolutia impozitelor indirecte si influenta lor asupra resurselor financiare publice
In subgrupa vinuri si produse pe baza de vin sunt cuprinse: vinurile spumoase, vinurile nespumoase si alte produse pe baza de vin. Vinul este bautura obtinuta exclusiv prin fermentarea alcoolica, completa sau partiala, a strugurilor proaspeti, zdrobiti sau nezdrobiti, ori a mustului din struguri. Prin vinuri spumoase se intelege vinurile cu continut in dioxid de carbon de origine exogena sau endogena, care dezvolta in sticlele in care sunt imbuteliate, ca produs finit, o presiune de minimum 2,5 bari la temperatura de 20 grade celsius.

In categoria vinuri spumoase se includ si vinul spumant si sampania, cu un continut in dioxid de carbon de origine total endogena, obtinute prin fermentarea secundara a vinului apt pentru consum si care dezvolta in sticlele in care sunt imbuteliate, ca produs finit, o presiune de minimum 3,5 bari la temperatura de 20 grade celsius. Vinurile nespumoase sunt vinuri de consum curent si vinuri de marca, altele decat cele cuprinse in categoria vinurilor spumoase. Din punct de vedere al regimului accizelor. in categoria vinurilor nespumoase sunt incluse si vinurile care dezvolta in sticlele in care sunt imbuteliate, ca produs finit, o presiune de minimum 1 bar la temperatura de 20 grade celsius.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Evolutia impozitelor indirecte si influenta lor asupra resurselor financiare publice

Cuprins

Prezentare generala a impozitelor indirecte...........3

T.V.A.............5

Monopoluri fiscale................25

Accize.............26

Taxe vamale........38

Taxe de timbru...........52

Concluzii.........57

Bibliografie..........59

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Evolutia impozitelor indirecte si influenta lor asupra resurselor financiare publice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.