Evolutia istorica a dreptului international public

Trimisa la data: 2010-08-11
Materia: Drept
Pagini: 69
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ileana_S
Lucrare de licenta despre Evolutia istorica a dreptului international public
In perioada interbelica au fost elaborate documente juridice de referinta cum ar fi: Pactul Briand - Kellog, din 27 august 1928, Conventiile de la Londra din 1933 pentru definirea agresiunii ori agresorului. Tot in aceasta perioada au fost elaborate si adoptate importante instrumente juridice internationale vizand combaterea pirateriei a terorismului international, a sclaviei si a razboiului. Printre diplomatii si doctrinarii de drept international s-au ilustrat in aceasta perioada amintim pe Nicolae Titulescu si V.V.Pella.

Dupa cel de al II-lea razboi mondial, marile puteri participante la coalitia antifascista au promovat constituirea unei organizatii mondiale de un tip deosebit, Organizatia Natiunilor Unite care are in sfera preocuparilor sale: apararea pacii, solutionarea pasnica a tuturor conflictelor internationale si va avea si un rol insemnat in codificarea finala moderna a diferitelor ramuri apartinand dreptului international.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Evolutia istorica a dreptului international public

Lucrare de licenta despre Evolutia istorica a dreptului international public
Cuprins

Introducere - Evolutia istorica si evolutia codificarii dreptului international public.............3

Capitolul I Rolul O.N.U. in codificarea dreptului international. Directii. Metode si rezultate............6

Capitolul II Comisia de drept international infiintata de O.N.U........11

Capitolul III Subiecte si probleme examinate de Comisie................24

Capitolul IV Conventii de codificare a dreptului international........49

Concluzii..............65

Bibliografie...........67Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Evolutia istorica a dreptului international public". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.