Evolutia pietei internationale de credit

Trimisa la data: 2010-06-21
Materia: Economie
Pagini: 178
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dan_Ti
Lucrare de licenta despre Evolutia pietei internationale de credit
In primul rand, si cu cea mai mare influenta, a fost aparitia unui anumit fel de reglementari ale burselor. Aceasta a constat in relaxarea supravegherii si controlului asupra tranzactiei dintre clienti, fapt care a dus la usurarea si rapiditatea acestora, stimularea investitiilor si in fine, la cresterea eficientei pietei. Desigur, aceasta relaxare mareste riscul tranzactiei, dar acesta a fost micsorat pe alte cai, in afara de faptul ca prin aparitia organismelor financiare intemationale s-a impus o disciplina internationala in negocieri, acceptata de toti sub amenintarea discreta de a fi exclusi de pe piata internationala.

In al doilea rand, a fost aparitia instrumentelor de piata derivate si complexe. Acestea au oferit clientilor numeroasc cai rapide de negociere, precum si diverse solutii de evitare a riscului de variatie a valutelor si dobanzilor in timp.In al treilea rand, a fost electronizarea tranzactiilor in bursa. Prin acest procedeu numarul tranzactiilor in unitatea de timp a crescut, cheltuielile de functionare s-au redus, iar securitatea negocierilor in bursa a crescut.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Evolutia pietei internationale de credit

Cuprins


Capitolul I. Introducere .......3

Capitolul II. Finantarea si creditarea internationala .........3

Capitolul III. Finantarea proiectelor.........29

Capitolul IV. Surse de finantare.........49

Concluzii..........157

Capitolul V. Studiu de caz-grup energetic cogenerativ.......158Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Evolutia pietei internationale de credit". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.