Expeditiile maritime si activitatea de marketing asociata lor in cadrul unei societati

Trimisa la data: 2010-03-27
Materia: Marketing
Pagini: 123
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexandra_B
Lucrare de licenta despre Expeditiile maritime si activitatea de marketing asociata lor in cadrul unei societati
Tehnicile si conceptele specifice difertelor tipuri de servicii se refera la tehnici si concepte atat din domeniul bunurilor cat si din domeniul serviciilor in ansamblu, care au fost adaptate pentru fiecare tip de serviciu in parte (de exemplu: serviciul turistic, serviciul bancar, serviciul de transport etc.) cat si la unele tehnici si concepte noi, specifice fiecarui serviciu.

Astfel, in cadrul turismului conceptul de produs global include elemente noi: resursele turistice (elemente de atractivitate) si infrastructura generala si specifica. Aceasta din urma apare si in cadrul produsului global din transporturi.In domeniul educational, elevul si studentul apar atat in calitate de clienti cat si de produse supuse proiectarii, adoptarea deciziei de produs (si acesta specific in continut: specializare, planuri si programe de invatamant, manuale, profesori, durata de studii etc.) este deosebit de complexa.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Expeditiile maritime si activitatea de marketing asociata lor in cadrul unei societati

Lucrare de licenta despre Expeditiile maritime si activitatea de marketing asociata lor in cadrul unei societati
Cuprins

Capitolul I Marketingul serviciilor.............3

Capitolul II Evolutia transportului maritim.............22

Capitolul III - S.C. ROMTRANS S.A. expeditor maritim...........81

Capitolul IV Marketingul expeditiilor maritime la S.C. ROMTRANS S.A................103

Studiu de caz - Derularea transportului maritim international de marfuri....................114

Concluzii si propuneri............116

Bibliografie..............121


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Expeditiile maritime si activitatea de marketing asociata lor in cadrul unei societati". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.