Expertiza contabila si consultantul fiscal

Trimisa la data: 2013-04-17
Materia: Contabilitate
Pagini: 54
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: vasilache.petronela
Lucrare de licenta despre Expertiza contabila si consultantul fiscal
Prin prezenta lucrare, mi-am propus sa tratez in mod descriptiv, atat profesia contabila si profesia de consultant fiscal, cat si organismele profesionale ale acestora.In prima parte a acestei lucari am pus accent pe profesia contabila si cea de consultant fiscal.Provocarile cu care se confrunta un profesionist contabil si un consultant fiscal au schimbat sistemele de valori ale acestor profesii, fiind necesar ca acestia sa cunoasca si sa respecte normele profesionale elaborate in domeniu, standardele internationale de raportare financiara, de etica, de calitate, si nu in ultimul rand sa respecte "Codul Etic".

Adoptarea si implementarea standardelor internationale de raportare financiara a fost si este in continuare un obiectiv pentru asigurarea convergentei la nivel national si international.Este bine de stiut ca o mare parte a vocabularului contabil provine din limba italiana, de exemplu: casa, banca, capital, jurnal, debit, credit, bilant etc.
Contabilitatea studiaza efectele tranzactiilor economice si ale altor evenimente asupra situatiilor financiare si economice, precum si a performantei unei entitati contabile, in scopul informarii utilizatorilor interni si externi.Consultantul fiscal trebuie sa asigure si sa contribuie la respectarea prevederilor legale in domeniul fiscal.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Expertiza contabila si consultantul fiscal


Cuprins

Introducere............3

Capitolul I. Profesia contabila si profesia de consultant fiscal.....5
1.1.Despre profesionistul contabil si lucrarile de baza ale acestuia...............5
1.2.Expertiza contabila...........9
1.3.Despre consultantul fiscal si lucrarile de baza ale acestuia.....14
1.4.Expertiza fiscala.............16

Capitolul II. Organismele profesionale ale profesionistului contabil si
consultantului fiscal................21
2.1.Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania..........21
2.2. Camera Consultantilor Fiscali din Romania............25

Capitolul III. Studiu de caz............31
3.1. Expertiza contabila cu caracter fiscal 1..........31
Concluzii...............42
3.2. Expertiza contabila cu caracter fiscal 2..........44

Concluzii.............51

Bibliografie..........54

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Expertiza contabila si consultantul fiscal". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.