Fabricarea alcoolului si a berii utilizand hidroliza enzimatica a amidonului din cartofi si cereale

Trimisa la data: 2010-03-12
Materia: Agronomie
Pagini: 53
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexandru_F
Lucrare de licenta despre Fabricarea alcoolului si a berii utilizand hidroliza enzimatica a amidonului din cartofi si cereale
Semnalul de la traductorul de debit Ft se analizeaza pe calculator si prin intermediul unei comenzi de debit provenita de la acesta , asupra unui ventil de reglare , se regleaza debitul.Reglarea temperaturii de intrare a amestecului in coloana . Traductorul de caldura TT montat inaintea intrarii in coloana , transforma caldura in semnal curent de 4-20 mA. Calculatorul de proiectare da comanda asupra ventilului de reglare a debtului de agent termic astfel incat temperatura sa se mentina in domeniul stabilit.

Reglare compozitiei si debitului de reflux.Structura de reglare cuprinde reglarea nivelului din vasul de reflux care se realizeaza prin actionarea asupra ventilului refluxului. Debitul de distilat se regleaza automat in functie de debitul de reflux. O crestere a debitului de vapori va produce o crestere a nivelului in vasul de reflux care determina cresterea debitelor de lichid si distilat, cota de reflux, ramanand constant. Prin itermediul comenzii de compozitie AC, orice modificare a compozitiei distilatului va avea ca efect numai modificarea debitului de distilat, debitul de reflux ramanand constant.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Fabricarea alcoolului si a berii utilizand hidroliza enzimatica a amidonului din cartofi si cereale

Cuprins

Capitolul I. Tema de proiectare...............3

Capitolul II.Justificarea temei proiectului, a solutiilor si metodelor de calcul alese...............5

Capitolul III. Proprietatile fizice ale componentilor amestecului; date de echilibru lichid-vapori............7

Capitolul IV. Dimensionarea tehnologica a coloanei de rectificare...............10

Capitolul V. Dimensionarea tehnologica a schimbatorului de caldura................41Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Fabricarea alcoolului si a berii utilizand hidroliza enzimatica a amidonului din cartofi si cereale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.