Fabricatia produselor - SC Avioane Craiova SA

Trimisa la data: 2010-04-14
Materia: Transporturi
Pagini: 58
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gabriel_P
Lucrare de licenta despre Fabricatia produselor - SC Avioane Craiova SA
Intreruperile interoperatii sunt asteptari ale semifabricatelor inaintea operatiilor care urmeaza, atunci cand masinile respective nu sunt disponibile (sunt incarcate cu alte lucrari). Sunt inerente la productia in serii mici si mijlocii si in productia de unicate, unde , in cursul saptamanii, decadei sau cel al lunii, pe aceleasi masini se executa diferite repere. Sunt excluse la productia de serie mare si masa, organizata pe linii tehnologice cu flux continuu, avand in vedere specializarea pe obiecte a liniilor tehnologice si transferul ritmic al obiectelor de la o operatie la alta.

In conditiile organizarii productiei in flux continuu, pe linii tehnologice, in cadrul schimburilor de lucru apar insa, ca o componenta distincta a ciclului de fabricatie, intreruperile pentru odihna muncitorilor (in celelalte forme de organizare a productiei, timpul pentru odihna se afla cuprins, sub forma de cote-parti in duratele operatiilor).

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Fabricatia produselor - SC Avioane Craiova SA

Cuprins

Introducere..........3

Capitolul I Ciclul de fabricatie al produselor..........4

Capitolul II S.C. Avioane Craiova S.A...........21

Capitolul III Avionu, istoric, componenta si functionare........40

Capitolul IV Concluzii.......54
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Fabricatia produselor - SC Avioane Craiova SA". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.