Facilitatile universitare puse la dispozitia studentilor

Trimisa la data: 2010-08-26
Materia: Economie
Pagini: 106
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Catalina_Gr
Lucrare de licenta despre Facilitatile universitare puse la dispozitia studentilor
Obiectiv: Determinarea gradului de cunoastere a serviciilor de cazare, masa, cabinet medical si biblioteca oferite de catre Universitatea "Stefan cel Mare" Suceava studentilor.Ipoteza: Serviciile oferite de USV sunt putin cunoscute de studentii din anul I, cat si de ceilalti studenti, ceea ce este in defavoare lor, dar si a universitatii.

Variabila conceptuala: Gradul de cunoastere reprezinta masura in care un student cunoaste serviciile oferite.
Variabila operationala: Gradul de cunoastere a serviciilor oferite de USV catre studenti variaza de la necunoastere totala pana la o mai buna cunoastere, cu posibilitati intermediare.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Facilitatile universitare puse la dispozitia studentilor

Lucrare de licenta despre Facilitatile universitare puse la dispozitia studentilor
Cuprins

Definirea temei de cercetar...............3

2. Stabilirea obiectivelor cercetarii.............3

3. Identificarea ipotezelor si a variabilelor studiului............3

4. Definirea colectivitatii cercetate, a unitatii de cercetare si a unitatii de sondaj...............5

5. Stabilirea marimii esantionului si a metodei de esantionare..........5

6. Organizarea modului de desfasurare a activitatii pe teren. Stabilirea bugetului pe activitati si in functie de timp...............6

7. Centralizarea rezultatelor chestionarului si prelucrarea datelor.....7

8. Interpretarea rezultatelor anchetei..........90

9. Corelatii posibile si interpretarea acestora.............103

10. Concluzii si propuneri....................105

11. Anexe..........................106

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Facilitatile universitare puse la dispozitia studentilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.