Factori si consecinte ale jocurilor olimpice in turismul mondial

Trimisa la data: 2010-05-05
Materia: Administratie Publica
Pagini: 91
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Aura_C
Lucrare de licenta despre Factori si consecinte ale jocurilor olimpice in turismul mondial
Produsul esential se refera la ceea ce doreste efectiv clientul sa obtina. Acest "scop" poate fi exprimat pe scurt intr-un singur cuvant: plaja, cazare, mancare intr-un restaurant, etc. In acelasi timp, se recomanda mai ales in turism ca produsul esential sa nu fie definit printr-o componenta principala, ci in termeni de necesitati satisfacute.
Produsul formal se refera la toate elementele care permit produsului esential sa fie operationalizat.

In general, este vorba de elemente tangibile (suporturi materiale) si elemente intangibile (servicii propriu-zise), care fac produsul comercializabil si utilizabil. Daca, de exemplu, produsul esential este plaja, hotelurile, restaurantele si alte echipamente, impreuna cu serviciile aferente, reprezinta produsul formal, care este oferit spre consum clientilor.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Factori si consecinte ale jocurilor olimpice in turismul mondial

Cuprins

Motivatia alegerii temei.............3

Capitolul I Turismul.Produsul turistic........5

Capitolul II Jocurile olimpice............13

Capitolul III Influenta jocurilor olimpice asupra dezvoltarii turismului mondial..............23

Capitolul IV Dezvoltarea turismului datorita jocurilor olimpice din Atena.............40

Capitolul V Concluzii si propuneri..............81

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Factori si consecinte ale jocurilor olimpice in turismul mondial". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.