Factori si indicatori in procesul de integrare profesionala

Trimisa la data: 2010-05-09
Materia: Economie
Pagini: 71
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ileana_M
Lucrare de licenta despre Factori si indicatori in procesul de integrare profesionala
Autorii citeaza un studiu din 1985, in urma caruia s-a ajuns la concluzia potrivit careia cresterea nivelului de profesionalism este invers proportionala cu timpul petrecut intr-o redactie. Acest fapt se datoreaza, considera Splichal si Sparks (1994, p. 5), in mare parte faptului ca pe piata muncii au inceput sa apara absolventii de facultati de jurnalism iar acestia se ghideaza, cel putin la inceput, dupa o serie de norme si valori superioare celor impartasite de restul celor care lucreaza in domeniu. Valorile cu care tinerii ies de pe bancile facultatii se pot eroda, in timp, in functie de mediul de lucru in care ajung, dar chiar daca ei reusesc sa se adapteze cerintelor, nu renunta la valorile profesionale pe care si le-au insusit, cu care s-au identificat in anii studentiei.

Fundamentarea unui sistem de cunostinte de baza le da absolventilor de junalism un atu important in lupta pentru obtinerea unui loc de munca. Ceea ce nu li se poate asigura prin aceste cunostinte si valori este integrarea profesionala. Nu o data, tinerii absolventi se vad nevoiti sa migreze dintr-un loc in altul tocmai pentru ca nu par sa gaseasca acel mediu de lucru care sa corespunda cu valorile lor asupra a ceea ce este etic, profesional, corect etc. Gasirea unui astfel de loc ramane, de cele mai multe ori, doar o chestiune de sansa.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Factori si indicatori in procesul de integrare profesionala

Cuprins


Introducere..............3

Organizatiile de presa. Conflictul........9
Neincrederile si disputele jurnalistului........11
Normele profesionale vs normele de afaceri.......11
Normele profesionale vs normele de divertisment.........12
Competitia controlata..........12
Metodologia lucrarii. Chestionar. Subiecti.........17

Bibliografie.........70Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Factori si indicatori in procesul de integrare profesionala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.