Factorul uman si obtinerea unor performante organizationale

Trimisa la data: 2009-07-01
Materia: Administratie Publica
Pagini: 100
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Violeta_P
Lucrare de licenta despre Factorul uman si obtinerea unor performante organizationale
Schimbarile profunde constatate in mediul extern al institutiilor romanesti au implicatii si in structura organizatiilor acestora. Politica de schimbare este un proces cultural, politic, educativ, legislativ, traditional, complex, ce are in vedere in primul rand schimbarea metodelor si procedurilor manageriale concomitent cu cea a perfectionarii mijloacelor tehnice si tehnologice. Aceste schimbari pot fi asigurate numai de un management performant al resurselor umane.

Schimbarea continutului functiei de personal, a creat premisele aparitiei si dezvoltarii managementului resurselor umane.Adoptand definitia , conform careia "managementul resurselor umane presupune imbunatatirea continua a activitatii tuturor angajatilor in scopul realizarii misiunii si obiectivelor sistemului organizational", constatam ca este activitate vitala pentru toate unitatile economice, indiferent de tipul, profilul si marimea acestora.Managementului resurselor umane i se asociaza doua roluri importante: operational si strategic.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Factorul uman si obtinerea unor performante organizationale

Lucrare de licenta despre Factorul uman si obtinerea unor performante organizationale
Cuprins

Capitolul I. Definirea conceptului de managementul resurselor umane.............................................3
1.1 Diferentierea notiunilor de personal si de resursa umana........................................3
1.2 Evolutia managementului resurselor umane........................7
1.3 Activitatile principale din domeniul managementului resurselor umane...........................................12
1.4. Compartimentul de resurse umane................................15

Capitolul II. Activitati specifice de management al resurselor umane..........................................19
2.1. Ratiunea, conceptul si etapele procesului de planificare a resurselor umane...........................................19
2.2. Recrutarea, selectia, integrarea si promovarea personalului.............................................22

Capitolul III. Organizarea resurselor umane la I.S.J. Valcea.....................................24
3.1. Selectia si recrutarea personalului didactic pentru ocuparea functiilor de inspector general si inspector general adjunct......................................36
3.2. Selectia si recrutarea personalului didactic pentru ocuparea functiilor de inspector scolar de specialitate.......................54

Capitolul IV. Perspectiva managementului resurselor umane la I.S.J. Valcea...........................................................80

Bibliografie...................................................98

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Factorul uman si obtinerea unor performante organizationale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.