Fenomenul contabilitatii operatiilor desfasurate prin conturi bancare sau casierie

Trimisa la data: 2009-11-15
Materia: Contabilitate
Pagini: 46
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Sorina_O
Lucrare de licenta despre Fenomenul contabilitatii operatiilor desfasurate prin conturi bancare sau casierie
Societatea ELECTROSERVICE RB S.R.L. executa rebobinari pentru orice tip de transformatoare pentru industria metalurgica, prelucrarea minereurilor si producerea energiei electrice la diferite tensiuni si puteri.Societatea acopera intreaga gama de lucrari din sala de masini a termocentralelor. In cadrul operatiei de reparare si reabilitare sala de masini turbine cu abur, S.C. ELECTROSERVICE RB S.R.L. poate executa dupa proiect propriu: tablouri de comanda turbina; panouri AMCR; instalatie masuratori spatiale (bucla masura turatie, deplasari axiale, vibratii lagare, temperatura lagare);

instalatie protectie si semnalizare; comanda de la distanta a turbinei si generatorului; instalatie de comanda si forta a utilajelor din sala de masini, actionate electric; aparate inregistratoare pentru monitorizare parametrii turbina.In cadrul reparatiilor turbinelor cu abur, la carcase si rotori: se refac suprafetele de etansare din planul orizontal de separatie; se refac alezajele interioare; se schimba si se regleaza sistemul de etansare (labirinti); se rectifica gaurile filetate; se refac punctele de sprijin si penele de ghidare; se recentreaza diafragmele si subansamblele statorice; se dinamometreaza si balanseaza carcasele; se asigura contact intre labele de sprijin si placile de baza; se strang la cald buloanele planelor de separatie; echilibrare rotori; refacere subansamble rotorice.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Fenomenul contabilitatii operatiilor desfasurate prin conturi bancare sau casierie

Cuprins

Capitolul I. Prezentarea SC ELESTROSERVICE RB SRL......................3
1.1. Dreptul comercial...............................................3
1.2. Dreptul civil..........................................3
1.3. Dreptul fiscal.........................................4
1.4. Dreptul muncii.........................................4
1.5. Litigii..........................................5

Capitolul II. Partea teoretica.....................................24
2.1. Contabilitatea operatiilor de incasari si plati efectuate prin ocnturile de la banci.........................................24
2.2. Contabilitatea operatiunilor de incasari si plati in numerar..............................................27

Capitolul III. Analiza patrimoniului net al S.C. ELECTROSERVICE RB S.R.L.........................................29
3.1. Analiza rezultatului pe baza contului de profit si pierdere....................................................40
3.2. Aspecte referitoare la activitatea societatii
S.C. ELECTROSERVICE RB S....................................44

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Fenomenul contabilitatii operatiilor desfasurate prin conturi bancare sau casierie". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.