Fenomenul economic de mangement de mediu

Trimisa la data: 2010-06-16
Materia: Economie
Pagini: 67
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alina_So
Lucrare de licenta despre Fenomenul economic de mangement de mediu
Sc. Stimpex S.A. produce si comercializeaza casti pentru protectie balistica, filtre de extractie necolmate pentru industria extractiva de petrol, folii pentru ridicarea urmelor papilare, veste antiglont si produse chimice: antigel, lichid de frana, grund rosu-oxid, vopsea pe baza de rasina alchidica, intaritor pentru rasina epoxidica.

Productia se desfasoara in ateliere specializate situate in cladirile B, M, O3, hala metalica si platforma betonata I sitauata in vecinatatea cladirii M. In cladirea B isi desfasoara activitatea atelierul de confectionat filtre, in cladirea M isi desfasoara activitatea atelierele de confectionat casti, fabricatie produse chimice: grund rosu, vopsea alchidica, rasina epoxidica, benzotriazol si fabricatie folii pentru ridicarea urmelor papilare, in cladirea O3 isi desfasoara activitatea atelierul de confectionat casti (faza uscare), in hala metalica isi desfasoara activitatea atelierul de fabricat veste antiglont, iar pe platforma betonata I se fabrica antigel si lichid de frana

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Fenomenul economic de mangement de mediu

Cuprins


Capitolul I Prezentarea SC. Stmpex S.A..........3

Capitolul II Managementul firmei............9

Capitolul III Evaluarea economica a bunurilor si serviciilor de mediu.............37

Capitolul IV Conditionarea ecologica a deciziei economice in cadrul firmei Sc. Stimpex S.A...............52

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Fenomenul economic de mangement de mediu". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.