Fenomenul francizei in tara noastra

Trimisa la data: 2010-05-06
Materia: Economie
Pagini: 116
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: DenisaSimona_O
Lucrare de licenta despre Fenomenul francizei in tara noastra
Inainte de a intra in lumea seaca a definitiilor elaborate de diferite asociatii si federatii vom prezenta o imagine generala despre franciza si despre multitudinea aspectelor legate de franciza.Franciza este un concept de marketing, o forma de patrundere pe piata interna si internationala prin asociere cu un partener local. Aceasta alternativa de patrundere este de multe ori combinata si cu intrare directa -prin filiale, etc.

Totodata franciza reprezinta si o forma de investitie. Pe plan international aceste forme de intreprindere sunt investitii Internationale, mai concret investitii straine directe. Franciza, cu o nevoie mai redusa de capital, faciliteaza dezvoltarea, extinderea companiei mama. Dar in acelasi timp franciza este si un proces de ,,dezinvestire" datorita faptului ca se vinde o parte din afaceri, concentrindu-se de multe ori numai pe anumite domenii strategice.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Fenomenul francizei in tara noastra

Cuprins


Introducere............2

1. Conceptul si caracteristicile francizei............5

2. Expansiunea internationala a francizei.........28

3. Realizarea sistemului de franciza si contractul de franciza.........41

4. Aspecte financiare, avantaje si dezavantaje........78

5. Franciza in Romania..........83

6. Studiu de caz: McDonaldAZs.............96

Bibliografie..........114

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Fenomenul francizei in tara noastra". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.