Fenomenul mediului de marketing si a situatiei pietei

Trimisa la data: 2009-06-20
Materia: Marketing
Pagini: 72
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Larisa_F
Lucrare de licenta despre Fenomenul mediului de marketing si a situatiei pietei
Toti acei agenti de pe piata care mediaza legaturile comerciale dintre producatori si consumatori/utilizatori se numesc intermediari sau distribuitori . Acestia sunt firme care ajuta intreprinderea sa-si promoveze, vanda si distribuie produsele catre consumatori. In aceasta categorie intra comerciantii, firmele de distributie fizica, prestatorii de servicii de marketing, intermediarii financiari si agentii de schimb.
Comerciantii sunt distribuitori care ajuta firma sa-si gaseasca clienti sau sa-si comercializeze produsele.

Aici se cuprind angrosistii si detailistii, care cumpara si revand marfurile.Firmele de distributie fizica ajuta firma sa stocheze si sa transfere marfurile din punctele de origine la destinatie. Depozitele executa operatiuni de stocare si protejare a marfurilor, inaintea transferarii lor la urmatoarea destinatie. Firmele de transport sunt intreprinderi specializate in deplasarea marfurilor de la un loc la altul cu ajutorul autovehiculelor, avioanelor, vapoarelor si a altor mijloace asemanatoare.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Fenomenul mediului de marketing si a situatiei pietei

Lucrare de licenta despre Fenomenul mediului de marketing si a situatiei pietei
Cuprins

Capitolul I. Evaluarea mediului de marketing si a conjuncturii de piata..............................................3

Capitolul II. Prezentarea societatii comerciale S.C. PIRELLI ROMANIA S.A................................................16
II.1 Scurt istoric.........................................16
II.2 Prezentare a structurii organizatorice cu comentarii.............................................18
II.3 Prezentare a dinamicii pricipalilor indicatori de volum ai activitatii economico-financiare pe perioada precedentilor 3 anim cu perspective pe 2002 si, eventual, 2003...............................22

Capitolul III. Diagnosticarea activitatii societatii comerciale S.C. PIRELLI S.A.........................................29
III.1 Diagnostic general pe baza de indicatori de volum...............................................29
III.2 Diagnostic specializat.....................................50
III.3 Concluzii asupra diagnosticului.................................58

Bibliografie...............................................71

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Fenomenul mediului de marketing si a situatiei pietei". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.