Fertilizarea organica a graului si reactia ecofiziologica a acestuia fata de acest tip de fertilizare

Trimisa la data: 2010-09-01
Materia: Agronomie
Pagini: 54
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Florin_C
Lucrare de licenta despre Fertilizarea organica a graului si reactia ecofiziologica a acestuia fata de acest tip de fertilizare
Excesul de umiditate si distrugerea structurii superficiale pot conduce la formarea crustei si, in situatii extreme, la asfixierea germenilor in curs de rasarire sau a tinerelor plantute.Inradacinarea si formarea primelor frunze. Imediat dupa rasarire planta formeaza prima frunza si incepe asimilatia clorofiliana pe baza energiei pe care si-o asigura prin activitatea proprie, transformand energia luminoasa in energie chimica.

In stadiul de "o frunza", o sectiune prin plantuta, in dreptul bobului, arata deja individualizate doua internoduri scurte, cel de-al doilea purtand mugurele vegetativ de unde vor aparea primordiile altor frunze.
Radacinile embrionare sunt foarte active si absorb apa si substante nutritive din sol. Aceste radacini vor ramane active pana la sfarsitul perioadei de vegetatie, dar importanta lor se reduce treptat, o data cu dezvoltarea radacinilor adventive.Deasupra solului apare a doua, apoi a treia frunza. O data cu a doua frunza, incep sa se formeze primele radacini adventive.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Fertilizarea organica a graului si reactia ecofiziologica a acestuia fata de acest tip de fertilizare

Lucrare de licenta despre Fertilizarea organica a graului si reactia ecofiziologica a acestuia fata de acest tip de fertilizare
Cuprins

Partea generala
Capitolul I Importanta, biologia si ecologia graului.............3

Capitolul II Nutritia minerala a plantelor cu azot.............20

Capitolul III Caracteristicile procesului de fotosinteza la plante..................28

Capitolul IV Scopul si obiectivele lucrarii.Materialul si metoda de cercetare.............33

Capitolul V Cadrul natural si conditiile de experimentare............35

Capitolul VI Rezultate obtinute.............43

Bibliografie............53Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Fertilizarea organica a graului si reactia ecofiziologica a acestuia fata de acest tip de fertilizare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.