Fezabilitatea investitiei de capital

Trimisa la data: 2010-08-29
Materia: Economie
Pagini: 99
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ionela_C
Lucrare de licenta despre Fezabilitatea investitiei de capital
Strategia investitionala reprezinta o multime ordonata de informatii cu caracter tehnic, economic sau de alta natura si stabileste, pe baza unor studii, analize si simulari, obiectivele principale ale firmei in domeniul investitional, actiunile ce urmeaza sa se desfasoare pentru atingerea obiectivelor, modalitatile de atingere a acestora, sursele de finantare si metodele de alocare a resurselor.

Strategia investitionala, ca o strategie partiala, dar care ocupa un loc central in cadrul strategiilor si politicelor firmei (de piata, de restructurare, privatizare, etc.), inscriindu-se in strategia globala a firmei, in politica sa economica. Ea are un puternic caracter novator deoarece, prin investitii, se asigura progresul tehnic.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Fezabilitatea investitiei de capital

Lucrare de licenta despre Fezabilitatea investitiei de capital
Cuprins

Capitolul I. Investitiile - suport material al dezvoltarii economice...................2

Capitolul II. Procesul de creditare a societatilor comerciale......................27

Capitolul III. Evaluarea economico-financiara a proiectelor de investitii.................43

Capitolul IV. Aprecierea viabilitatii proiectului de investitii...................59

Capitolul V. Propuneri privind modernizarea procesului de productie..............72

Capitolul VI. Analiza fezabilitatii actiunii de modernizare.................77

Capitolul VII Analiza rentabilitatii investitiei..................84

Bibliografie..............99

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Fezabilitatea investitiei de capital". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.