Fezabilitatea si corectitudinea sistemului de evaluare a performantelor

Trimisa la data: 2010-02-07
Materia: Economie
Pagini: 169
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gabriel_A
Lucrare de licenta despre Fezabilitatea si corectitudinea sistemului de evaluare a performantelor
Obiectivele evaluarii performantelor au in vedere intreaga organizatie si evidentiaza cele mai importante activitati ale managementului resurselor umane.Importanta acordata unuia sau mai multor obiective depinde de obiectivele stabilite in strategia privind resursele umane.

De exemplu, daca obiectivul principal al evaluarii performantei il constituie recompensele, evaluarea respectiva trebuie sa aiba la baza performanta efectiva si sa constituie o parte componenta a sistemului de recompense. Daca obiectivul principal al evaluarii performantei il constituie o posibila promovare, este necesara o evaluare diferita care sa aiba in vedere performanta potentiala intr-un post. Tot in cazul promovarilor sau al altor obiective administrative, practica manageriala dovedeste ca evaluarea performantei prezinta o nuanta de indulgenta mai accentuata, in timp ce, pentru situatiile de cercetare, evaluarea performantei pastreaza cerinta de obiectivitate relativ constanta.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Fezabilitatea si corectitudinea sistemului de evaluare a performantelor

CuprinsCapitolul I. Evaluarea performantelor................2

Capitolul II Prezentarea generala a societatii......33

Capitolul III Evaluarea performantelor la sucursala Arpechim Pitesti...........80

Concluzii.........144

Bibliografie.........150

Anexe........151Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Fezabilitatea si corectitudinea sistemului de evaluare a performantelor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.