Fezabilitatea unui proiect finantat prin credit furnizor

Trimisa la data: 2010-09-11
Materia: Finante-Banci
Pagini: 49
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Daniel_Tu
Lucrare de licenta despre Fezabilitatea unui proiect finantat prin credit furnizor
Societatea comerciala EL-CO SA Tg. Secuiesc, apartine ramurei Industriei Electrotehnice, Electronice si mecanica Fina, subramura aparataj electric de joasa tensiune care are avantajele unei productivitati ridicate si este implicata in toate ramurile economiei.

Subramura aparataj electric de joasa tensiune din Romania dispune de un nivel tehnic, tehnologic si calitativ mediu si nu va suferi modificari majore din punct de vedere al profilului productiei dar se vor introduce tehnologii noi in vederea cresterii performantelor tehnico-economice ale produselor.Restructurarea se va face cu un volum important de investitii care duce la cresterea nivelului de competitivitate astfel incat intreaga productie la nivelul anului 2000 sa fie potential exportabila.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Fezabilitatea unui proiect finantat prin credit furnizor

Cuprins


Introducere............3

Date generale legate de societatea EL-CO SA............4
Aspecte tehnice.........6
Furnizori.........11
Piata..........12
Concurenta.......12
Principalii clienti ........18
Modalitati de plata ...........20
Canale de distributie...........21
Relatia cu bancile.........22
Informatii asupra litigiilor SC El-co SA.........23
Alte investitii in curs........24
Proiectul investitional........29

Concluzii..........48

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Fezabilitatea unui proiect finantat prin credit furnizor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.