Finantarea de proiecte a persoanelor juridice

Trimisa la data: 2010-03-18
Materia: Drept
Pagini: 88
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristian_I
Lucrare de licenta despre Finantarea de proiecte a persoanelor juridice
Convocarea Adunarii generale va fi publicata in Monitorul oficial si intr-unul din ziarele ce se difuzeaza in intreaga tara. Convocarea va cuprinde locul si data tinerii adunarii generale, precum si ordinea de zi. Cand in ordinea de zi figureaza propuneri pentru modificarea statutului, convocarea va trebui sa cuprinda textul integral al propunerilor. Termenul de intrunire al adunarii generale nu va putea fi mai mare de 15 zile de la publicarea comunicarii.

Consiliul de administratie este obligat sa convoace de indata Adunarea generala, la cererea actinarilor, reprezentand a zecea parte din capitalul social. Adunarea va avea loc in termen de o luna de la cerere.Actionarii exercita dreptul lor de vot in adunarea generala proportional cu numarul actiunilor ce le poseda. Actionarii au dreptul sa participe la adunarea generala personal sau prin alti actionari pe baza unei procuri speciale.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Finantarea de proiecte a persoanelor juridice

Cuprins

Capitolul I Principii generale in activitatea de creditare;analiza activitatii clientilor bancii.........3

Capitolul II Credite acordate de Raiffeisen Banca agricola SA garantarea creditelor..........16

Capitolul III Aprobarea,utilizarea,rambursarea si controlul creditelor.............40

Capitolul IV Analiza si clasificarea portofoliului de credite si constituirea provizioanelor specifice de risc..........53

Studiu de caz...........58

Concluzii............85

Bibliografie.........88

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Finantarea de proiecte a persoanelor juridice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.