Finantarea externa solutie alternativa pentru deficitul bugetar

Trimisa la data: 2010-07-02
Materia: Economie
Pagini: 60
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: DenisaSimona_S
Lucrare de licenta despre Finantarea externa solutie alternativa pentru deficitul bugetar
Veniturile bugetului general consolidat pentru anul 2004 sunt estimate la 644.442,5 miliarde lei (30,1% din produsul intern brut), in scadere cu 0,3 puncte procentuale fata de anul 2003.La nivelul bugetului general consolidat, ponderea impozitelor directe va inregistra o scadere (de la 16,6% in anul 2003, la 16,4% in anul 2004), iar impozitele indirecte isi vor mentine ponderea constanta ca in anul 2003.

In conformitate cu obiectivul privind proiectia deficitului bugetar la 3,0 % din produsul intern brut, cu coordonatele politicilor sectoriale si cu veniturile posibil de realizat pentru anul 2004, cheltuielile bugetului general consolidat au fost proiectate la 708.762,5 miliarde lei (33,1 % din produsul intern brut).

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Finantarea externa solutie alternativa pentru deficitul bugetar

Cuprins

Deficitul Bugetar

1. Politica Bugetara............3

2. Deficitul bugetar...........10

3. Datoria publica...........15

4. Perspective macroeconomice, monetare, fiscale si bugetare in perioada 2005-2007..........26

5. Negocierile cu FMI au fost finalizate...........43

6. Gestionarea programelor PHARE si ISPA.........46

7. Concluzii : Finantarile externe nu vindeca o economie..........57

Bibliografie...........59Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Finantarea externa solutie alternativa pentru deficitul bugetar". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.