Finantarea stocurilor

Trimisa la data: 2010-10-13
Materia: Finante-Banci
Pagini: 99
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Sorina_Po
Lucrare de licenta despre Finantarea stocurilor
Evidenta operativa a stocurilor de produse finite la depozite, ca si a stocurilor de materii, materiale si obiecte de inventar se realizeaza cu ajutorul documentului Fisa de magazie , urmareste cantitativ existenta si miscarea valorilor materiale. Ea se deschide, pentru fiecare fel, calitate sau sortiment de stocuri materiale.
Pentru evidenta operativa a obiectelor de inventar, in folosinta se utilizeaza documentul Fisa de evidenta a obiectelor de inventar in folosinta. Se intocmeste intr-un exemplar, pe masura darii in folosinta a bunurilor pe fiecare persoana, de gestionarul care elibereaza obiectele respective. Nu circula, fiind document de inregistrare si se arhiveaza la compartimentul financiar-contabil.

De asemenea, pentru realizarea unei evidente corecte a stocurilor, la locurile de depozitare, pe gestiuni se intocmeste Lista de inventariere. Reprezinta document pentru inventarierea valorilor materiale aflate in gestiunile unitatii; document de baza pentru stabilirea lipsurilor si plusurilor de valori materiale; document pentru stabilirea provizioanelor pentru deprecieri precum si document centralizator al operatiilor de inventariere. Circula la gestionar, la comisia de inventariere, la compartimentul financiar-contabil pentru calcularea diferentelor valorice si semnarea listei privind exactitatea soldului scriptic, precum si pentru verificarea calculelor efectuate, mai circula la conducatorul compartimentului financiar-contabil.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Finantarea stocurilor

Lucrare de licenta despre Finantarea stocurilor
Cuprins

Capitolul I. Continutul si caracteristici ale stocurilor ca mijloace circulante materiale ale societatilor comerciale......................3

Capitolul II. Organizarea si economia S.C. PANGRAM S.A. Resita.........9

Capitolul III. Gestiunea stocurilor............................26

Capitolul IV. Finantarea stocurilor.................41

Capitolul V. Organizarea si conducerea contabilitatii stocurilor........60

Capitolul VI. Concluzii si propuneri......................96

Bibliografie......................................98Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Finantarea stocurilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.