Finantele intreprinderii si implicatiile acestora in formarea fondului financiar

Trimisa la data: 2010-09-29
Materia: Economie
Pagini: 65
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Stefania_T
Lucrare de licenta despre Finantele intreprinderii si implicatiile acestora in formarea fondului financiar
LBE este un obiectiv de productie destinat fabricarii de benzi si table din otel silicios pentru motoare electrice si transformatoare. Sectia este prevazuta cu utilaje necesare pentru laminarea la rece, tratament termic si ajustarea benzilor si tablelor electrotehnice, pornind de la banda laminata la rece.In anul 1976 a fost pus in functiune laminorul policilindric de tip SENDZIMIR furnizori fiind DEMAG si ASEA, cu o capacitate normala finit/laminat de 9.372/13.340 tone/luna si linia de taiere combinata (furnizor DEMAG - ASEA).

In anul 1977 au fost puse in functiune: linia de pregatire banda laminata la rece (furnizor DEMAG - ASEA), linia de tratament termic D1 (furnizor DEMAG, WELLMAN, ASEA) si linia de acoperire cu diaelcritic organic si anorganic nr.1 (furnizor DEMAG, WELLMAN, ASEA).In anul 1978 au fost puse in functiune liniile de tratament termic B2 si C (furnizor DEMAG, WELLMAN, ASEA).In anul 1982 au fost puse in functiune laminorul Quarto reversibil cu o capacitate nominala finit/laminat de 12.500/13.343 tone/luna furnizori fiind VOEST ALPINE si SIEMENS si un cuptor cu vacuum furnizat de EBNER.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Finantele intreprinderii si implicatiile acestora in formarea fondului financiar

Cuprins

Capitolul I. Finantele intreprinderii si rolul lor in constituirea fondului financiar.....................................3

Capitolul II. Prezentarea S.C. "Combinatul de oteluri speciale Targoviste" S.A. si a pietei acesteia..........................6
2.1. Scurt istoric........................................7
2.2. Organizarea si functionarea S.C. Combinatul de oteluri speciale Targoviste S.A..............................................12
2.3.
2.4. Relatiile ontractuale ale societatii cu clientii.............................................21
2.5. Distributia si costurile ofertei........................23

Capitolul III. Analiza echilibrului financiar pe baza de bilant........................................27

Capitolul IV. Analiza rezultatelor firmei..........................41


Bibliografie.........................................64

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Finantele intreprinderii si implicatiile acestora in formarea fondului financiar". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.