Finantele publice si repartizare a resurselor

Trimisa la data: 2010-10-04
Materia: Finante-Banci
Pagini: 84
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Liviu_T
Lucrare de licenta despre Finantele publice si repartizare a resurselor
Persoanele juridice si persoanele fizice straine, care solicita inmatricularea temporara a mijloacelor de transport, sunt obligate sa achite integral taxa datorata, la data luarii in evidenta de catre organele fiscale.Taxa asupra mijloacelor de transport se datoreaza incepand cu data de intai a lunii in care au fost dobandite, iar in cazul instrainarii sau radierii in timpul anului din evidentele de politie sau ale capitaniei porturilor, dupa caz, taxa se da la scadere incepand cu data de intai a lunii in care s-a ivit una din aceste situatii.

Autoturismele, motocicletele cu atas si triciclurile cu motor care apartin invalizilor si sunt adaptate invaliditatii lor sunt scutite de taxa.Institutiile publice, precum si persoanele juridice care au ca profil de activitate transportul de calatori in comun, din interiorul localitatilor, sunt scutite de plata acestei taxe. De aceasta scutire beneficiaza si transportul in comun de calatori din afara localitatilor pana la o anumita distanta, daca se practica tarife stabilite in conditiile transportului in comun.De asemenea, sunt scutite de plata taxei barcile si luntrele folosite de localnici din Delta Dunarii si Insula Mare a Brailei pentru transportul de uz personal.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Finantele publice si repartizare a resurselor

Lucrare de licenta despre Finantele publice si repartizare a resurselor
Cuprins

Cuvant inainte..................................3

Capitolul I. Relatia intre finantele publice si finantele private...........................................4

Capitolul II. Relatii financiare intre intreprinderile publice si findurile financiare ale statului...............................20

Capitolul III. Cheltuielile statului pentru intreprinderi publice............................54Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Finantele publice si repartizare a resurselor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.