Firma de comert ca subiect al managementului

Trimisa la data: 2010-09-14
Materia: Management
Pagini: 50
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gabriela_S
Lucrare de licenta despre Firma de comert ca subiect al managementului
Cu o populatie de 21733556 locuitori inregistrati la data de 1 iulie 20035, Romania ocupa locul 2 intre tarile din Europa Centrala si de Est, dupa Polonia, ceea ce reprezinta un numar insemnat de clienti potentiali pentru firmele de comert cu amanuntul. In plan social, se poate constata o mare disparitate intre sat si oras, pe de o parte, dar si intre Bucuresti si alte cateva mari orase si marea majoritate a localitatilor urbane in ceea ce priveste marimea salariului mediu si a ratei somajului.

Principalele cauze care conduc la aceasta situatie sunt determinate de faptul ca aproximativ jumatate din populatia Romaniei traieste in mediul rural (din care o proportie covarsitoare este angajata strict in activitati agricole, in care veniturile sunt foarte reduse sau chiar absente), precum si de faptul ca in tara noastra exista mai multe persoane pensionate decat cele angajate, iar pensia medie este de sub 100 Є.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Firma de comert ca subiect al managementului

Lucrare de licenta despre Firma de comert ca subiect al managementului
Cuprins

Capitolul I Caracteristici ale comertului romanesc.............3
1. Locul comertului in ansamblul economiei nationale...........3
Caracteristici ale pietei intreprinderii de comert.............6

Capitolul II Firma de comert ca subiect al managementului
2.1.Definirea managementului in domeniul comercial............12
2.2.Sistemul de management in comert................17
2.3.Abordarea sistemica a managementului intreprinderii de comert.....18

Capitolul III Caracteristici ale managementului intreprinderii
1. Coordonatele conceptului de valoare, ca element al culturii organizatiei in domeniul comertului................28
Valorile si cultura organizatiei in comert.........31
Valori si motivatii in comert..............36

Capitolul IV Studiu de caz la S.C. Politropos S.R.L..............39

Concluzii..............45

Bibliografie...........50

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Firma de comert ca subiect al managementului". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.