Fiscalitatea si impactul ei in cadrul firmei

Trimisa la data: 2010-06-28
Materia: Economie
Pagini: 111
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Filip_Di
Lucrare de licenta despre Fiscalitatea si impactul ei in cadrul firmei
Registrul-inventar este utilizat pentru inregistrarea elementelor patrimoniale de activ si pasiv ale societatii. Acestea se inscriu in baza listelor de inventariere efectuate. Are acelasi regim de pastrare ca si registrul jurnal.Fisa sintetica sah serveste la evidenta sintetica a operatiilor economice si financiare. Atat pentru debitul, cat si pentru creditul fiecarui cont sintetic se foloseste acelasi model de fisa. Inregistrarile in fisa se fac in mod cronologic si sistematic.Inregistrarea in fisele sah este precedata de inregistrarea cronologica proprie Jurnalului de inregistrare.

Registrele auxiliare folosite pentru evidenta analitica capata forma fiselor de cont analitic pentru valori materiale, fiselor de cont pentru operatii diverse, situatiilor si altor formulare specifice folosite in acest scop. Inregistrarile in formularele folosite pentru evidenta analitica se fac in mod sistematic si cronologic, pe baza documentelor justificative in tot cursul lunii.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Fiscalitatea si impactul ei in cadrul firmei

Cuprins

Capitolul I Prezentarea generala a S.C. "GEORGIA TRADING IMPEX" SRL.....3

Capitolul II Caracterizarea sistemului fiscal al Romaniei........17

Capitolul III Structura impozitelor si taxelor datorate statului de catre o societate comerciala.........30

Capitolul IV Calculul, contabilitatea si reglementarea obligatiilor fiscale ale intreprinderii.......40

Concluzii si propuneri...........103

Bibliografie..........107Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Fiscalitatea si impactul ei in cadrul firmei". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.