Flux informational in management

Trimisa la data: 2011-03-31
Materia: Management
Pagini: 55
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: serioja555
Lucrare de licenta despre Flux informational in management
Concurentii companiei se afla in acelasi cimp de informatie,de aceea,cu cit este mai bine organizat la organizatia noastra un sistem eficient de cautare si procurare a fluxurilor informationale cu atit va fi mai mare competitivitatea firmei.

Este posibil ca situatia din exterior sa trimita fluxurile sale de informatii, pentru a permite societatii sa se modifice in mod corespunzator comportamentul lor, dar acest lucru este posibil doar in cazul in care managerii au fost deja instruiti instruiti sa inteleaga informatii relevante produs.

Cercetatori din domeniul teoriei informatii au atras atentia asupra faptului ca pentru intelegerea si utilizarea ulterioara a unei anumite informatii beneficiarul trebuie sa aiba un anumit volum de cunostinte. Aceasta asociere de cunostinte, ne permite de a identifica un set de informatii potentiale.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Flux informational in management

Lucrare de licenta despre Flux informational in management

Introducere...................3

Capitolul I Bazele teoretice ale fluxului informational...........6
1.Importanta informatiilor.Tipuri si clasificari..................6
1.2 Caracteristicile informatiilor................12
1.3 Categorii de gestionare a informatiilor.Coordonarea fluxului informational...............12

Capitolul II Estimarea activitatilor financiar-economice si sociale in cadrul SA Moldpresa.Analiza fluxului informational.............21
2.1 Descrierea generala a societatii.Evaluarea structurii organizatorice a intreprinderii.....................21
2.2 Evaluarea financiara si economica a societatii...............27
2.3. Inzestrarea cu tehnica de calcul si descrierea sectiei informationale...............34

Capitolul III Metode de imbunatatire a fluxului de informatii.......41
3.1. Metode si tehnici de imbunatatire a gestionarii fluxului informational...............41
3.2. Recomandari cu privire la organizarea si gestionarea fluxului informational.......45

Concluzii...........................48

Incheiere...........................51

Bibliografie........................54

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Flux informational in management". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.