Flux informational in management

Trimisa la data: 2012-02-11
Materia: Management
Pagini: 53
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: calinberindeiu
Lucrare de licenta despre Flux informational in management
In contextul actual,la nivel global de dezvoltare socio-economica, in special un domeniu important este furnizarea de informatii si gestionare a procesului, care consta in activitatea de culegere si de prelucrare a informatiilor necesare pentru a lua decizii de manageriale.
Actualitatea temei. Colectarea, prelucrarea, utilizarea si transferul de informatii sunt elemenetele cele mai esentiale a unei afaceri de succes. Orice intreprindere in calitate de piata functioneaza intr-un sistem complex (furnizori, cumparatori, revanzatori).

Asupra companiei intr-o oarecare masura pot influenta concurentii,institutiile financiare, starea de spirit a opiniei publice care functioneaza in grupurile radicale fata de asociatii, partide si miscari politice si de alti factori.In afara de factori externi, succesul sau esecul unei intreprinderi depinde de puterea organizationala a intreprinderii,inclusiv scopurile,obicetivele,tehnologiile si nu in ultimul rind resursele umane .In cele din urma, rezultatele sunt determinate in masura impactului acestor factori, si adaptate la acest impact.Trecerea la o crestere economica durabila, sigura, competitiva este posibila printr-o buna gestionare a resurselor de informatii ca o modalitate de a asigura functionarea eficienta a intreprinderii.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Flux informational in management

Lucrare de licenta despre Flux informational in management
Cuprins

Introducere......................................3

Capitolul I. Bazele teoretice al fluxului informational..............................6
1.1 Importanta informatiilor.Tipuri si clasificari.............................................6
1.2 Caracteristicile informatiilor........................11
1.3 Categorii de gestionare a informatiilor.Coordonarea fluxului informational.......................12

Capitolul II. Estimarea activitatilor financiar-economice si sociale in cadrul S.A A>>MOLDPRESA A>>. Analiza fluxului informational........................................20
2.1 Descrierea generala a societatii.Evaluarea structurii organizatorice a intreprinderii...................................20
2.2 Evaluarea financiara si economica a societatii....................30
2.3. Inzestrarea cu tehnica de calcul si descrierea sectiei informationale...................................34

Capitolul III. Metode de imbunatatire a fluxului de informatii..................................37
3.1. Metode si tehnici de imbunatatire a gestionarii fluxului informational......................................37
3.2. Recomandari cu privire la organizarea si gestionarea fluxului informational....................................38

Concluzii.........................................46

Incheiere............................................49

Bibliografie............................................52

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Flux informational in management". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.